togel

Rumah Pelacuran Luar Jalur Membawa kepada Penangkapan Las Vegas, Kira-kira 200 Lelaki Kesan Lebih Dua Minggu

Dua suspek didakwa awal bulan ini kerana menjalankan rumah pelacuran selepas polis menemui operasi berhampiran Las Vegas Strip, laporan berita mendedahkan minggu ini. Rumah pelacuran berlesen adalah sah di Nevada tetapi diharamkan di Clark County, yang menempatkan lebih 700K penduduk.

Heng Van Ho, kiri, dan Yuxiang Tian dalam pukulan mug
Heng Van Ho, kiri, dan Yuxiang Tian dalam pukulan mug. Kedua-duanya didakwa selepas polis menemui rumah pelacuran yang didakwa di Las Vegas. (Imej: LVMPD)
Kedua-duanya dikenali sebagai Heng Van Ho, tidak diketahui umurnya, dan Yuxiang Tian, ​​37. Mereka telah ditahan pada 17 Ogos. Kedua-duanya didakwa menjalankan rumah pelacuran, hidup dari pendapatan pelacuran, pembodohan dan pengubahan wang haram, Las Vegas Review-Jurnal dilaporkan.

Ho telah mengeksploitasi dan menganiaya wanita muda sejak sekurang-kurangnya 2016,” kata LVMPD dalam laporan tangkapan itu.

Tian menafikan mengetahui tentang rumah pelacuran itu , lapor KLAS , sebuah stesen TV tempatan. Dia mengaku membeli bekalan untuk rumah itu.

Ho dibebaskan daripada tahanan. Dia akan hadir di mahkamah tempatan pada 7 September. Tian masih ditahan Khamis tanpa ikat jamin di Pusat Tahanan Daerah Clark. Pemenjaraannya dikaitkan dengan pertuduhan terdahulu. Tidak ada kata-kata jika penahanan lain mungkin.

Rumah Pelacuran
Antara 7 dan 21 Julai, hampir 200 lelaki masuk dan keluar dari operasi haram yang terletak di sebuah banglo berhampiran persimpangan Flamingo Road dan Decatur Boulevard, dedah Jabatan Polis Metropolitan Las Vegas (LVMPD). Lelaki itu menghabiskan masa yang singkat di kediaman, biasanya kurang daripada satu jam.

Siasatan asal bermula pada Jun apabila polis dimaklumkan mengenai kegiatan terlarang di banglo itu. Seorang pegawai menahan seorang lelaki yang meninggalkan kediaman itu. Lelaki itu mengaku kepada polis dia “membayar Result HK seorang wanita Asia $200″ untuk seks. Dia menemui operasi itu melalui iklan di Craigslist, tambah polis. Pada 21 Julai, seorang pegawai LVMPD menghubungi nombor yang mungkin dikaitkan dengan operasi itu. Dia menerima mesej teks untuk perkhidmatan pelacuran, kata polis. Caj yang diminta ialah $300 sejam, kata Review-Journal .

Pencarian di rumah pelacuran bulan ini menyebabkan polis mengesan “sebilangan besar kondom di dalam kediaman itu bersama-sama dengan pakaian dalam dan barangan berkaitan pelacuran lain,” menurut laporan penahanan. Data SGP Petugas juga menemui wang tunai di kediaman itu.

Sebuah rumah pelacuran yang disyaki terletak di banglo Las Vegas
Rumah pelacuran yang disyaki terletak di banglo Las Vegas ini, gambar di atas. Ia terletak berhampiran persimpangan Flamingo Road dan Decatur Boulevard. (Imej: KLAS )
Data Pemerdagangan Seks Nevada
Mahkamah tempatan di Nevada mendakwa kebanyakan kes pemerdagangan seks. Jumlah itu mencapai kira-kira 60 hingga 80 setahun, Jurnal Semakan melaporkan pada 2021.

Pada 2020, rekod lapan kes pemerdagangan telah difailkan oleh pejabat Peguam AS untuk Nevada di mahkamah persekutuan tempatan. Laporan itu menambah bahawa hanya terdapat satu pada 2019 dan tiada pada 2018.

Pada April 2021, Tori Magnum , 21, didakwa dengan dua pertuduhan memperdagangkan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun dan dua pertuduhan menyara hidup daripada pendapatan seorang pelacur, menurut Jurnal Kajian . Tuduhan itu dikaitkan dengan dakwaan pemerdagangan seks di Strip, dan di pusat bandar Las Vegas melibatkan dua gadis, tambah laporan itu.

Magnum berkata gadis-gadis itu membayar sewa kepadanya. Dia menafikan Data HK mempunyai sebarang peranan dalam pelacuran. Tuduhan Mac akhirnya ditolak, kata Jurnal Kajian .

Pada bulan Januari, Magnum telah ditangkap atas tuduhan yang sama dalam kes baharu , lapor Jurnal Kajian . Dia didakwa melakukan pemerdagangan seks kanak-kanak di bawah umur 16 tahun, penculikan tahap pertama kanak-kanak bawah umur, hidup daripada pendapatan pelacur, dan penderaan atau pengabaian kanak-kanak, kata laporan itu.

Antara Oktober dan Disember 2021, seorang gadis yang didakwa bekerja untuk Magnum, melakukan 50 atau lebih tindakan pelacuran di Las Vegas Boulevard atau di sepanjang Tropicana Avenue, kata polis.